perjantai 27. tammikuuta 2012

Give me one good reason

Punnitse ja Säästä -ihastukseni ei ole ainoa hippikajahdus, mihin olen viime aikoina sekaantunut. Ruohonjuureen voin mennä ainoastaan noin viikon säteellä palkkapäivästä, sillä siellä ostoskäyttäytymistä säätelee jonkinlainen holtti keskimääräiseen kissansanomiseen kuluvan ajan, minkä jälkeen touhussa ei ole minkäänlaista varovaisuutta mukana.

Minua vaivaa siellä sama tauti kuin Pariisissa; siinä, missä siellä humallun täysin keksitystä turvallisuudentunteesta (mitään pahaa ei voi tapahtua, olenhan Pariisissa), Ruohonjuuressa minut valtaa rikkumaton onnenväreily siitä, ettei mikään ostoksistani oikeastaan maksa mitään, niin hyväätekeviä ja terveyttäedistäviä ja yleistä positiivisuutta lisääviä sieltä tekemäni hankinnat ovat. Vähän omituista, kyllä, mutta uskaltaisin väittää, etten tässä suhteessa eroa norminaisesta kenkä- tai laukkuostoksilla.

Viimeisin rakkauteni on Puhdistamon ruusujuurirouhe. Ruusujuurella sanotaan olevan ominaisuuksia, jotka energisoi, virkistää muistia ja henkistä suorituskykyä ja lievittää stressiä. Minä en noista tiedä, mutta tapaan juoda rouheesta tehtyä juomaa joka ilta kupillisen, sillä se tuoksuu ja maistuu kerrassaan mainiolta. Ihana, aito ruusuntunne ilahduttaa. Tulee hyvä mieli ja sehän noita lueteltuja vaikutuksia moottoroi.


puhdistamo.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti