sunnuntai 29. tammikuuta 2012

There was no better time I could think of to hire an assistant

Hankin joulukuisella perinnematkalla ikikalenterin. Sekoan aina paperikaupoissa ja -osastoilla kalenterivaihtoehtojen ja muistivihkojen äärellä, koska minussa asuu ihmeellinen taipumus ja intohimo ajan ja tehtävien koordinoimis-hallitsemiseen. Tähän kalenteriin ei voi kyllä merkitä mitään, mutta se kertoo päivien kulusta armottomasti. Ainakin, jos muistan sitä siirtää. Tarvitsisin kalenterin hallitsemaan kalenteriani.

2 kommenttia:

  1. Mulla on kaikki iCalin varassa, onneksi se on sekä koneella että luurissa ja synkassa. Muuten jäis lapset kouluun ja lasinkeräysämpäri täytenä ovenpieleen :)

    VastaaPoista
  2. Paras asia elämässäni on juurikin iPhonen kalenteri. Toimii. Jos muistan merkitä asian sinne. Mä olen kyllä jokseenkin yössä; piti selata omat postaukset joulukuulta asti läpi, olenko jo tästä kirpparikalenterista kirjoittanut. En ollut asian laitaa merkinnyt mihinkään vihkoon, kalenteriin tai puhelimeen ja heti olin vaikeuksissa. Mutta onneks en taida olla ainoa. Issuesin Inkellä on näköjään samanhenkinen issue:

    http://www.issues.fi/2012/01/23/back-to-black-2/

    VastaaPoista